WhatsApp Chat
met
ons!
Bel direct 06 462 554 22 Offerte aanvragen
✓ Waterdicht en vochtvrij✓ 30 jaar garantie✓ Eco-vriendelijk✓ Expertise en maatwerk✓ Zeer ruime ervaring
Facebook

Vochtprobleem oplossen

Met name vocht in de kelder

Een waterdichte kelder, dat wil iedereen wel, maar de werkelijkheid is anders. Veel kelders in oude huizen zijn zo lek als een mandje. Water of vocht komt via vloeren en muren naar binnen en als dat probleem niet professioneel aangepakt wordt, is het dweilen met de kraan open.


Kelderbouwers paraat

Uiteraard staan wij voor je klaar om vochtproblemen in de kelder op te lossen. Zeker nu het dit jaar nog steeds veel regent (en het is al juni) kunnen klanten er niet meer omheen: er moet IETS gedaan worden aan die kelderlekkage, maar wat? Voor ons, professionele kelderbouwers, is dat geen moeilijke vraag. Als wij de oorzaak van de kelderlekkage gevonden hebben, weten wij precies WAT we daaraan kunnen doen. Overtollig water en schimmel worden verwijderd en we maken vloer en muren perfect waterdicht met moderne technieken. Zo gezegd, zo gedaan!


Van lekkende kelder naar leefruimte

Een lekkende kelder is praktisch onbruikbaar, dat spreekt voor zich. Als een klant eenmaal weet dat het vochtprobleem opgelost kan worden, gaat hij/zij vaak een stapje verder. Straks kan de kelder immers weer gebruikt worden als werk- of woonruimte. Dan moet de kelder niet alleen waterdicht gemaakt worden, maar ook verder worden opgeknapt en dat kunnen wij ook. Dan gaat het over kelderrenovatie. Afhankelijk van de wensen – vloer- en wandafwerking, daglicht, ventilatie, verwarming etc. – toveren wij de kelder om van lekkende ruimte naar leefruimte.


Tip

Niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat wij ons vak verstaan. Niet voor niets noteert ons bedrijf (dus onze kelderbouwers) een score van 9,9 op Trustoo. Laat je lekkende kelder dus met een gerust hart aan ons over. Komt goed!